Pure Waste

Tietosuojaseloste

Tietosuoja ja evästekäytäntö

Henkilötietojesi turvallisuuden ja yksityisyyden suojaaminen on tärkeää meille ja siksi toimimme tietosuojaa ja tietoturvaa koskevien lakien mukaisesti. Toivomme, että alla oleva kuvaus auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja Pure Waste voi kerätä, miten Pure Waste käyttää ja suojaa kyseisiä tietoja ja kenen kanssa niitä voidaan jakaa.

 

Henkilökohtaiset tiedot

Verkkosivustomme kautta emme kerää mitään henkilötietoja sinusta, ellet halua vapaaehtoisesti toimittaa meille niitä (esim. rekisteröitymällä, vastaamalla kyselyyn tai yhteydenottolomakkeella).

 

Käyttötarkoitus

Kun annat meille henkilötietoja, käytämme niitä vastataksemme lähettämääsi kysymykseen, käsitelläksemme tilauksesi tai tarjotaksemme sinulle pääsyn tiettyihin tietoihin tai tarjouksiin. Lisäksi voimme käyttää henkilötietoja ottaaksemme sinuun yhteyttä Pure Waste -tarjouksen puitteissa tai tehdäksemme kyselyjä asiakkaiden tarpeiden ymmärtämiseksi. 

Emme myy tai luovuta henkilötietojasi kolmansille osapuolille.

 

Ei-henkilökohtaiset tiedot

Voimme kerätä automaattisesti ei-henkilökohtaisia ​​tietoja (esim. käytetyn Internet-selaimen tyyppi ja käyttöjärjestelmä, verkkosivuston verkkotunnus josta tulit, käyntien määrä, keskimääräinen sivustolla käytetty aika, tarkastellut sivut). Voimme käyttää näitä tietoja verkkosivustomme houkuttelevuuden seuraamiseen ja suorituskyvyn tai sisällön parantamiseen. 

Lapset

Purewaste.com-verkkosivusto ei ole suunnattu alle 16-vuotiaille lapsille, eikä se kerää tietoisesti lapsilta henkilötietoja. 

Turvallisuus

Suhtaudumme tietosuojaan vakavasti. Pure Waste ryhtyy toimenpiteisiin henkilötietojesi suojaamiseksi tahattomalta tai laittomalta tuhoamiselta, katoamiselta tai muuttamiselta ja luvattomalta paljastamiselta tai pääsyltä. 

Linkit

Pure Waste -sivusto voi sisältää linkkejä muille verkkosivustoille. Pure Waste ei ole vastuussa muiden verkkosivustojen tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä. 

Kysymyksiä?

Me Pure Wastella autamme mielellämme kaikissa tietosuojakäytäntöämme koskevissa kysymyksissä. Vastaamme kohtuullisiin pyyntöihin tarkistaa henkilötietosi ja korjata, muuttaa tai poistaa epätarkkuudet. Jos sinulla on kysyttävää tai kommentteja Pure Waste -tietosuojasta, lähetä meille viesti sähköpostitse ([email protected]). Muutokset tietosuojakäytäntöömme julkaistaan ​​tälle sivulle. Tarkista tämä sivu pysyäksesi ajan tasalla. 

Tietosuojakäytäntö 

Henkilötietolaki (523/99), 10 §



Rekisterin ylläpitäjä

Pure Waste Textiles Oy

Yrjönkatu 34

00100 Helsinki

Puh. 040 170 5767

 

Tietosuojavastaava:

Hannes Bengs

[email protected]

 

Rekisterillä on merkitystä

Teemme parhaamme vastataksemme rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteeseen muutaman arkipäivän kuluessa.

 

Rekisterin nimi

Pure Waste -asiakastietokanta.

 

Rekisterin käyttötarkoitus

Ylläpidämme rekisteriä ja käsittelemme siinä olevia henkilötietoja voidaksemme hoitaa asiakassuhteita ja palvellaksemme asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla. Henkilötietoja voidaan käyttää Pure Wasten mainonnan ohjaamiseen ja / tai suoramarkkinointiin, tutkimustoimintaan (esim. asiakastyytyväisyystutkimukset) ja verkkokaupan asiakaspalveluun. 

 

Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavat tiedot asiakkaista:

 

Nimi

Sähköpostiosoite

Osoite

Puhelinnumero

Yritys ja asema

Yrityksen osoite

 

 

Rekisterin tietojen ylläpitäminen

Rekisteri koostuu Pure Wasten asiakastietokannasta. Tietoja ylläpidetään yleisesti saatavilla olevien Internet-lähteiden (esim. yrityksesi verkkosivusto) ja muiden julkisten lähteiden avulla. Rekisteri sisältää myös asiakkaan itse toimittamia tietoja. 

 

Tietojen luovuttaminen

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaan henkilötietoja kolmansille osapuolille paitsi Suomen viranomaisten vaatimalla tavalla. 

 

Tietojen tallentaminen ja poistaminen

Säilytämme tietojasi ainakin asiakassuhteen ajan. Asiakassuhteen päättymisen jälkeen säilytysaika riippuu tiedoista ja niiden tarkoituksesta. Tiedot voidaan poistaa pyynnöstäsi tai asiakassuhteen päättymisen vuoksi.

 

Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot pidetään luottamuksellisina, eikä niitä myydä tai jaeta kolmansille osapuolille. Pure Waste -tietoverkko ja laitteisto on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

 

Rekisteröidyn oikeudet

Sinulla on oikeus kieltää tietojesi käyttäminen suoramainontaan tai muihin markkinointitarkoituksiin.

Evästekäytäntö

Sivustomme käyttää evästeitä. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt evästeiden käytön. Evästeet tekevät sivustomme käyttämisestä helppoa, nopeaa ja käyttäjäystävällistä.

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka internet-selain tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeet asetetaan käyttäjän päätelaitteelle ainoastaan käyttäjän kutsuman sivuston mukana. Vain evästeen lähettänyt palvelin voi myöhemmin lukea ja käyttää evästettä. Evästeet tai muut tekniikat eivät vahingoita käyttäjän päätelaitetta tai tiedostoja, eikä evästeitä voi käyttää ohjelmien käyttämiseen tai haittaohjelmien levittämiseen. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla.

Evästeiden käyttökohteet ovat analytiikan, markkinoinnin, viestinnän tehostaminen. Evästeet jakautuvat alaryhmiin: toiminnalliset evästeet, tuotekehitys ja liiketoiminnan raportointi, mainonnan raportointi ja mainonnan kohdentaminen.

Käytössä on joitakin palvelun toiminnan kannalta pakollisia kolmannen osapuolen työkaluja tai liitännäisiä. Tällaisia työkaluja ovat esimerkiksi sivustoilla olevat sosiaalisten medioiden tai videopalveluiden upotukset tai sosiaalisten medioiden jako- ja tykkäystoiminnallisuudet. Tällaiset kolmannen osapuolen liitännäiset saattavat lisäksi kerätä verkkopalveluiden käyttäjistä tietoja esimerkiksi sisällön suosittelemiseksi tai kävijämäärän seuraamiseksi.

Voit halutessasi estää selaintasi käyttämästä evästeitä, poistaa tallennetut evästeet tai pyytää selaimeltasi ilmoituksen uusista evästeistä. Löydät ohjeita evästeiden poistoon osoitteesta: https://www.aboutcookies.org/ Evästeiden käytön estäminen tai niiden poistaminen saattaa haitata joitakin sivustomme toimintoja.

Voit lukea lisää evästeistä ja Suomen evästevaatimuksista viestintäviraston verkkosivustolta https://www.viestintavirasto.fi/kyberturvallisuus/tietoturvaohjeet/palveluidenturvallinenkaytto/evasteet.html

Varaamme oikeuden päivittää evästekäytäntöjä esimerkiksi palveluiden kehityksen tai pakottavan lainsäädännön vuoksi.

Lista evästeistä

Alla olevassa taulukossa luetellaan keräämämme evästeet ja mitä tietoja ne tallentavat.

Verkkokaupan keräämät evästeet

Cookie Name Evästeen kuvaus
FORM_KEY Tallentaa satunnaisesti luodun avaimen, jota käytetään väärennettyjen pyyntöjen estämiseen.
PHPSESSID Your session ID on the server.
GUEST-VIEW Allows guests to view and edit their orders.
PERSISTENT_SHOPPING_CART A link to information about your cart and viewing history, if you have asked for this.
STF Information on products you have emailed to friends.
STORE The store view or language you have selected.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Indicates whether a customer allowed to use cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
SECTION-DATA-IDS Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Facilitates caching of content on the browser to make pages load faster.
X-MAGENTO-VARY Facilitates caching of content on the server to make pages load faster.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Facilitates translation of content to other languages.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.


Google Analytics

Google Analytics: Tämän evästeen avulla saamme tietoja käyttäjän toiminnasta sivustolla. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi katsellut sivut, sivustolla kulutettu aika ja sivustolle saapumiseen liittyvät tiedot. Nämä tiedot anonymisoidaan ja kuvataan numeroina, joten niitä ei voi yhdistää yksittäisiin henkilöihin. Tämä auttaa suojaamaan yksityisyyttäsi. Google Analyticsin avulla näemme, mikä sivustomme sisältö on suosittua ja pyrimme antamaan sinulle lisää mielenkiintoista luettavaa ja katsottavaa.

Google Analytics ja uudelleenmarkkinointi: Tämä toiminto  asettaa laitteellesi evästeitä, ja selauskäyttäytymisen perusteella poistuttuasi sivustolta Google voi näyttää sinua mahdollisesti kiinnostavia ja Pure Wasteen liittyviä mainoksia.  Nämä tiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista.

Google AdWords: Google AdWords -koodin avulla näemme, miltä sivulta yhteydenotot ovat peräisin. Näin voimme käyttää hakukonemarkkinointiin  varatun budjetin tehokkaammin. Nämä tiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista.

Google Adwords ja uudelleenmarkkinointi: Tämä toiminto asettaa laitteellesi evästeitä, jotta Google voi näyttää sinua mahdollisesti kiinnostavia sekä selauskäyttäytymiseesi perustuvia ja Pure Wasteen liittyviä mainoksia sen jälkeen, kun olet poistunut sivustolta. Nämä tiedot eivät mahdollista henkilöiden tunnistamista.

Voit estää Googlea keräämästä ja käsittelemästä Googlen evästeiden tuottamia tietoja  lataamalla ja asentamalla käyttämääsi selaimeen Google Analyticsin käytön estävän Opt-out Add-on-lisäosan. Voit ladata tämän selaimen lisäosan osoitteesta http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Facebookin evästeet

Facebook ja uudelleenmarkkinointi: Facebookin pikselitunniste (pikselitagi) asentaa evästeitä laitteellesi, ja nämä evästeet voivat ilmoittaa Facebookille, että olet kirjautunut ulos sivustolta. Oletamme tämän jälkeen, että olet kiinnostunut Vismasta ja sen sivuston sisällöstä. Käydessäsi sen jälkeen Facebookissa sinulle esitetään vastaavaan sisältöön liittyvää tietoa tai mainoksia. Voit rajoittaa tällaista markkinointia Facebookin yksityisyysasetuksista osoitteessa https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen